Lumea pe care o descoperi – editia a II-a 2013

Cea de-a doua editie a concursului Lumea pe care o descoperi a ajuns la final. Multumim celor peste 3000 de elevi si 250 de cadre didactice din toata tara care au ales sa participe la concursul de cultura generala pe teme de geografie, istorie si biologie organizat de revista Terra Magazin in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Ii felicitam pe CASTIGATORI si va asteptam la urmatoarea editie.
Multumim, de asemenea si sponsorilor acestei editiii: Editura CD PRESS, Discovery prin Scoala Discovery, Conatex, Romfilatelia si DaVinci Learning.

 

A inceput Concursul National  Lumea pe care o descoperi, editia a II-a, 2013! Descarca intrebarile

Terra Magazin, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale, organizeaza in perioada 1-5 aprilie 2013 (in saptamana Sa stii mai multe, sa fii mai bun!) a doua editie a concursului de cultura generala pe echipe cu teme din geografie, istorie si biologie – Lumea pe care o descoperi.

Concursul este inclus in Calendarul Concursurilor Nationale Scolare 2012-2013, conform notei Ministerului Educatiei Nationale 26461 – 18.01.2013.

Concursul este deschis tuturor cadrelor didactice si elevilor din invatamantul gimnazial si liceal public, si consta intr-un set de 20 intrebari de cultura generala (din domeniile geografiei, istoriei si biologiei) care vor fi rezolvate de elevi in echipa, sub indrumarea profesorului coordonator. Cele mai bune trei echipe participante la concurs vor fi premiate.

 

Citeste revista Terra Magazin in fiecare luna si antreneaza-te sa fii cel mai bun!

CASTIGATORI, editia a II-a, 2013

Descarca intrebarile pentru Concursul National Lumea pe care o descoperi, editia II-a, 2013

Raspunsuri corecte

Regulament Lumea pe care o descoperi editia II
Descarca Poster A3 – Lumea pe care o descoperi ed II
Modele intrebari concurs
Descarca Fisa-raspuns