REVISTA TERRA MAGAZIN nr. 09 (177)/septembrie 2013

Noutati!

Revista Terra Magazin continua seria colectiei de machete 3D Mari monumente de arhitectura ale lumii si in acest an scolar.

In editia curenta, doua piese reprezentative ale arhitecturii europene: Catedrala Notre-Dame din Paris si Turnul din Pisa. Fiecare revista contine una dintre cele doua machete.

Revista Terra Magazin va propune, de asemenea, un proiect in premiera pentru piata produselor didactice din Romania: Colectia de planse GEOGRAPHIA GENERALIS! In fiecare numar al revistei vor fi prezentate, prin intermediul unor bloc-diagrame, schite, desene si fotografii fenomene geografice generale (structura interna a Pamantului, tipuri de falii, forme si categorii de relief, fenomene atmosferice, hidrografice sau de mediu).

In editia curenta:
– 1 plansa didactica cu superlative ale Sistemului Solar;
– 1 plansa didactica cu structura interna a Pamantului si cu fazele miscarii de revolutie a Pamantului in jurul Soarelui.
Dosarul editiei este dedicat Pamantului, ca planeta a Sistemului Solar si prezinta articole care acopera cele mai importante discipline scolare si domenii stiintifice: astronomie, biologie, geografie, seria infografice.

Revista este insotita de un VCD cu un film documentar.

Rubrica EXPERT propune articole din discipline precum fizica, biologie, istorie, astronomie sau calatorie.

Iata cateva dintre titluri:

  • Biologie: Sunt animalele inteligente?;  Pasarile Romaniei  – Ciocanitoarea pestrita mare;
  • Istorie: Cultura Cucuteni – Mistere inca nedezvăluite;
  • Calatorie: Kyoto – Departe de lumea dezlantuita
Castiga: 2 tablete VIVA Q7 de la ALLVIEW