DESPRE NOI

Revista Terra Magazin este o publicatie de popularizare a stiintei, care apare lunar, fara intrerupere, din 1995, cu o periodicitate de 10 numere anual. Se adreseaza elevilor si profesorilor de gimnaziu si liceu, studentilor si cadrelor universitare din domenii ale stiintelor naturale si istorice, cercetatorilor, dar si unui public larg, pasionat de stiinta, tehnologie, biodiversitate, turism sau aventura.

Articolele publicate in revista completeaza informatiile din manualele scolare si urmaresc, lunar, succesiunea anumitor continuturi din programele scolare in vigoare, pentru gimnaziu si liceu.

Fiecare numar al revistei este insotit de materiale educationale suplimentare (harti, modele de teste pentru pregatirea diferitelor examene scolare etc.), precum si de un Video CD care contine un film documentar.

Revista *Terra Magazin* este intotdeauna alaturi de tinerii geografi sau pasionati de fotografie si aventura atat prin promovarea si implicarea in activitatile pe care acestia le desfasoara, cat si prin sprijinul financiar pentru aceste actiuni.

Mentionam cateva dintre actiunile *Terra Magazin*: sponsorizarea, inca din anul 2000, a Olimpiadei Nationale de Geografie, calitate in care s-au oferit premii celor mai bine pregatiti elevi; implicarea in proiecte de mediu, alaturi de alti parteneri; realizarea unor expeditii unice, sub denumirea de „*Expeditiile Terra Magazin*”, care au captat atentia cititorilor, dar si a mass-mediei, in general, – Singurul roman care a traversat, pe jos, Atacama sau Singura explorare solitara a Australiei –, organizarea scolilor de vara pentru tinerii pasionati de fotografie si multe altele.

Toate drepturile rezervate asupra site-ului www.terramagazin.ro apartin CDPRESS.

Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.terramagazin.ro este posibila numai cu acordul in prealabil scris al CDPRESS.

Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii!

Continut editorial si consultanta de specialitate pentru produsele, platformele online, site-urile web si paginile oficiale de pe retelele socializare detinute sau administrate de Editura CD PRESS:  Razvan Socolov, Simona Dobrescu, Constantin Diaconescu, Bogdan Dobrescu, Simona Iacobini, Roxana Ciobanu, George Biris, Clara Arustei, Cristina Topuzaru, Gabriel Iacobini